MENU

Juffenballet

0
8857
0
De theatervoorstelling JUFFENBALLET is een coproductie van BonteHond en Maas theater en dans. Een bokkig avonturenverhaal waarin het klaslokaal net zo makkelijk een wild bos kan zijn. Waarin juffen overdag het goede voorbeeld geven, maar na het luiden van de schoolbel hun haren losgooien. Met dans, zang, een vet decor, humor en een beetje spanning! Zwart Werk maakte de teaser voor deze voorstelling. Ook met dans, humor en een beetje spanning en de mooie maquette van het decor van Sanne Danz! In samenwerking met: BonteHond Maas theater en dans Spel | Isabelle Houdtzagers, Manon Nieuweboer, Roosmarijn Luyten, Sabrina NaberMacnack, Serano Pinas, Luuk Weers, Katarzyna Sitarz, Yulia Kalinchenko Muziek | Reinier van Harten
Read More ›

Volgens Mij

0
9018
0
VOLGENS MIJ is een theatervoorstelling, een dansperformance, een stand-upshow, een concert en een Netflixserie ineen. Gemaakt door BonteHond in het kader van de Nationale Viering Bevrijding in Flevoland. Een indrukwekkende voorstelling die niet alleen op het podium plaatsvond, maar ook daarachter en in de kleedkamers en in de foyer. Voor de voorstelling maakte Zwart Werk deze teaser, een one-taker op een prachtige locatie met hele fijne dansers/acteurs! In samenwerking met: BonteHond Spel | Melvin Aroma, Anne Fé de Boer, Roann Postma, Constantin Trommlitz, Emillio Valentien Camera | Bas Vermolen/dubbelglas.tv Muziek | Sandra van Nieuwland
Read More ›

Camel’s Back

Kittiwake maakt muziek met lol, beetje gek, beetje trippy en met veel liefde! Dat hoor je ook terug in het nummer Camel’s Back, een lofzang voor de wanorde met een vette knipoog en een synth! Zwart Werk bedacht en maakte de video en animatie, in eighties stijl én 2 bandmembers met snavels in de hoofdrol! Houd Kittiwake hier in de gaten, want van deze jongens is meer leuks te horen!
Read More ›

Watch Me

0
10717
0
REINDIER schreef het nummer WATCH ME speciaal voor de theatervoorstelling IK van Theatergezelschap BonteHond. De voorstelling is helaas niet meer te zien, maar het nummer is gelukkig nog te horen! Zwart Werk bedacht en maakte de videoclip voor het nummer; kleurrijk, gek, en een klein beetje vies! In samenwerking met: BonteHond REINDIER Spel | Ayla Satijn, Dionisio Matias, Eva Zwart, Linda Zijl, Felix Schellekens, Lottie de Bruijn, Reinier van Harten
Read More ›

Bigger Boat

0
7278
1
De Nederlandse band Pandae doet meer dan rocken! De psychedelische, industriële en duistere klanken brengen je in een trance. Maar ze laten zich niet in een hokje plaatsen, ze doen wat ze willen en dat doen ze goed! Zwart Werk maakte een videoclip bij het nummer Bigger Boat. Heel veel papier, Pritt stift, zweet en tranen gingen in het vervaardigen van deze life-action video. Dus bekijk de video gauw! Ga naar de website van Pandae om meer te luisteren en bekijken. En vergeet zeker niet hun agenda in de gaten te houden, want live zijn ze ook f*cking goed!
Read More ›

Psychose!

0
7761
0
Psychose! is een bijzondere film die uit een deel fictie en een deel documentaire bestaat. De film is ontwikkeld om het taboe rondom psychoses te doorbreken en vroeg signalering en herstel te bevorderen. Psychose! is onderdeel van de voorlichtings- en beeldvorming campagne Het is nooit te laat, gericht op het vroege signaleren en normaliseren van psychoses en het stimuleren van herstel. Zwart Werk maakte de titelsequentie van de film; een abstracte vertaling van een psychose, passend bij de huisstijl van de campagne, met een rauwe twist. Een film van | Daniël Krikke Het is nooit te laat is een initiatief van Stichting Ideefix.
Read More ›

Waste Our Days

0
7098
0
Bixby is een sferische indie pop band met pop invloeden en een ruw randje. het nummer Waste Our Days was deel van de debuut EP Exhale Zwart Werk maakte in samenwerking met frontwoman Simone van Vugt een videoclip voor het dromerige nummer Waste Our Days. De visuals zijn een combinatie van zelf geschoten materiaal en found footage, die vervolgens zijn geprojecteerd op de personen. Meer weten over Bixby? Dat kan via de website.
Read More ›

The Road To Happiness

The Road to Happiness is een campagne van ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland, die voor en door jongeren in Nederland wordt ontwikkeld. Het doel is om jongeren in Nederland te informeren over de barrières die jonge vrouwen in ontwikkelingslanden tegen komen tijdens hun zoektocht naar een baan en betere levensomstandigheden. In Indonesië hebben we met een groep mensen een aantal portretten en een interactieve video gemaakt over de problemen, dromen en ambities van de meisjes daar. Veelal inspirerende verhalen van hoop en doorzettingsvermogen. De interactieve video is speciaal gemaakt voor de Virtual Reality Bril. Bekijk de andere portretten onderaan. In samenwerking met: Judith Roosenstein | Lotte ten Hove | Kelly van Lith | Robin Smallenbroek | Bianca Zijtsel | Enrique Arce Gutierrez | Lisa Bos | Nerisa Boezen | Stefan Mensen &amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br /> &amp;amp;amp;lt;p&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;gt; The Road to Happiness is een initiatief van Plan Nederland in samenwerking met MTV en de HKU.  
Read More ›