MENU

Camel’s Back

Kittiwake maakt muziek met lol, beetje gek, beetje trippy en met veel liefde! Dat hoor je ook terug in het nummer Camel’s Back, een lofzang voor de wanorde met een vette knipoog en een synth! Zwart Werk bedacht en maakte de video en animatie, in eighties stijl én 2 bandmembers met snavels in de hoofdrol! Houd Kittiwake hier in de gaten, want van deze jongens is meer leuks te horen!
Read More ›

Pulse

0
10974
0
Het nummer Pulse van de Brits/Nederlandse trip-rock band Alcuna Wilds voelt als een moderne wals; sfeervol, melancholisch en toch ook hard en meeslepend! Wie houd je tegen, laat je meeslepen! Zwart Werk bedacht en animeerde een videoclip bij dit mooie nummer. Kleurrijk, vreemd en trippy. Whoop! Bekijk hier de website van Alcuna Wilds om meer nummers te luisteren en te kijken wanneer ze bij je in de buurt spelen, want je wilt ze live zien. Dat wil je!
Read More ›

Bow Deeper

0
10022
1
Het nummer Bow Deeper van de Nederlandse Pandae (zeg: Pan-dee) is een ode aan het leven, geschreven op een reis naar Thailand. Wat een mooi nummer! Buig dieper voor Pandae! Zwart Werk bedacht en animeerde de videoclip voor deze single. Een trip, een reis, om de wereld en weer terug. Sit back, enjoy! Bekijk hier de vorige videoclip die Zwart Werk voor Pandae maakte. En check out Pandae!
Read More ›

Toon

0
8055
0
De komedieserie Toon gaat over de gelijknamige reclamejingle componist, die van de één op andere dag beroemd wordt door een viral video. De sociaal onhandige Toon komt terecht in een wereld van glamour en roem, waar hij krampachtig zijn hoofd boven water probeert te houden. Zwart Werk animeerde de titelsequentie voor het tweede seizoen van Toon. In deze animatie zien we een lopende Toon, die overspoeld wordt door de thema’s die in de serie aan bod komen. Een vet toffe serie! Ga NU naar KPN Presenteert voor meer informatie en om 3 afleveringen gratis te kijken (of bingewatch de hele serie als je KPN hebt)! 
Read More ›

Anansi

De verhalen over spin Anansi worden al eeuwen verteld. In de kindervoorstelling Anansi vertelt Dorothy Blokland een verhaal over Anansi de spin en hoe zijn verhalen uiteindelijk de wereld over zijn gereisd. Een spannend en grappig verhaal dat naast veel entertainment ook een stuk geschiedenis bevat. Zwart Werk bracht voor deze voorstelling Anansi de spin ‘tot leven’ in een full length animatie. De sluwe spin onderbreekt Dorothy meermaals om zijn versie van het verhaal te vertellen. Tot grote ergenis van Dorothy is hij haar altijd te slim af, maar uiteindelijk komen ze toch tot elkaar. Gelukkig maar! Concept & Spel | Dorothy Blokland Animatie & Illustratie | Zwart Werk Muziek & Stem Anansi | Vernon Chatlein  
Read More ›

joylent

0
8457
0
Joylent produceert poeder, poeder in allerlei smaken, poeder waar je van kan leven. Een zak Joylent bevat namelijk alle voedingstoffen, vitamines en mineralen die een mens op een dag nodig heeft en is vooral Fun! Zwart Werk maakte een animatie voor Joylent met de illustraties van Josse Blase. Dit was zeker fun! En de animatie is fun! Dus kijk snel! (En ja, de zakken Joylent staan nu ook hier trouw in de kast) Joylent heet tegenwoordig Jimmy Joy, maar aan het poeder is niks veranderd. Bekijk de website als je benieuwd bent (of misschien zelfs wilt proeven)! Illustratie | Josse Blase Animatie | Zwart Werk
Read More ›

The Badger Cull

0
8289
0
De Engelstalige documentaire The Badger Cull van Iris Grob focust op het probleem dat Tuberculose vormt voor boeren, de economie, wildlife, en de dassen populatie in Gloucestershire. Zwart Werk maakte een korte animatie ter introductie van dit complexe doch interessante onderwerp. De animatie is te zien van 00:15 tot 00:45, maar kijk vooral de hele documentaire! Een film van | Iris Grob Animatie | Zwart Werk
Read More ›

De Fotoweek

0
8237
0
Fotoweek wil mensen bewuster, anders en beter laten kijken naar fotografie. Een week lang staat fotografie in de schijnwerpers: de kracht van het beeld, de fotografie als kunst, het ambacht van de fotograaf, de lol van foto’s maken en kijken. Zwart Werk maakte de animatie voor de Fotoweek 2015, in de bestaande huisstijl. De animatie was onderdeel van de landelijke campagne. Daarnaast heeft Zwart Werk een aangepaste versie gemaakt voor de onthulling van de fotograaf des Vaderlands. Fotoweek is een initiatief van Foam en het Nederlands Fotomuseum.
Read More ›