MENU

Vadertje & Moedertje

0
1169
0
Vadertje & Moedertje is de nieuwe voorstelling van BonteHond; een sprookje maar dan anders! Omdat binnen de lijntjes kleuren saai is en niemand in een hokje past. Deze voorstelling past dan ook zeker niet in een hokje, dus komt dat zien! Zwart Werk maakte deze teaser voor Vadertje & Moedertje, met papier en hokjes en speelgoed en vooral veel wanorde! In samenwerking met: BonteHond REINDIER Spel | Michiel Blankwaardt, Tessa Jonge Poerink, Manon Nieuweboer, Reinier van Harten, Sprotje  
Read More ›

Camel’s Back

Kittiwake maakt muziek met lol, beetje gek, beetje trippy en met veel liefde! Dat hoor je ook terug in het nummer Camel’s Back, een lofzang voor de wanorde met een vette knipoog en een synth! Zwart Werk bedacht en maakte de video en animatie, in eighties stijl én 2 bandmembers met snavels in de hoofdrol! Houd Kittiwake hier in de gaten, want van deze jongens is meer leuks te horen!
Read More ›

Pulse

Het nummer Pulse van de Brits/Nederlandse trip-rock band Alcuna Wilds voelt als een moderne wals; sfeervol, melancholisch en toch ook hard en meeslepend! Wie houd je tegen, laat je meeslepen! Zwart Werk bedacht en animeerde een videoclip bij dit mooie nummer. Kleurrijk, vreemd en trippy. Whoop! Bekijk hier de website van Alcuna Wilds om meer nummers te luisteren en te kijken wanneer ze bij je in de buurt spelen, want je wilt ze live zien. Dat wil je!
Read More ›

De Kempenaerstudio

De Kempenaerstudio verhuurt werkruimtes aan creatieven. Het voormalige schoolgebouw is een prachtig pand en een gezellige broedplaats voor creatieve ondernemers; een creatief paradijsje in het drukke Amsterdam! Zwart Werk bedacht en ontwierp een nieuwe huisstijl voor De Kempeanerstudio; logo, website, briefpapier, de hele mikmak. Met een speelse knipoog naar zowel het gebouw als de creatieven die er werken! Meer weten over De Kempenaerstudio? Bekijk de website!
Read More ›

Watch Me

0
1823
0
REINDIER schreef het nummer WATCH ME speciaal voor de theatervoorstelling IK van Theatergezelschap BonteHond. De voorstelling is helaas niet meer te zien, maar het nummer is gelukkig nog te horen! Zwart Werk bedacht en maakte de videoclip voor het nummer; kleurrijk, gek, en een klein beetje vies! In samenwerking met: BonteHond REINDIER Spel | Ayla Satijn, Dionisio Matias, Eva Zwart, Linda Zijl, Felix Schellekens, Lottie de Bruijn, Reinier van Harten
Read More ›

Bow Deeper

Het nummer Bow Deeper van de Nederlandse Pandae (zeg: Pan-dee) is een ode aan het leven, geschreven op een reis naar Thailand. Wat een mooi nummer! Buig dieper voor Pandae! Zwart Werk bedacht en animeerde de videoclip voor deze single. Een trip, een reis, om de wereld en weer terug. Sit back, enjoy! Bekijk hier de vorige videoclip die Zwart Werk voor Pandae maakte. En check out Pandae!
Read More ›