MENU

Pulse

Het nummer Pulse van de Brits/Nederlandse trip-rock band Alcuna Wilds voelt als een moderne wals; sfeervol, melancholisch en toch ook hard en meeslepend! Wie houd je tegen, laat je meeslepen! Zwart Werk bedacht en animeerde een videoclip bij dit mooie nummer. Kleurrijk, vreemd en trippy. Whoop! Bekijk hier de website van Alcuna Wilds om meer nummers te luisteren en te kijken wanneer ze bij je in de buurt spelen, want je wilt ze live zien. Dat wil je!
Read More ›

De Kempenaerstudio

De Kempenaerstudio verhuurt werkruimtes aan creatieven. Het voormalige schoolgebouw is een prachtig pand en een gezellige broedplaats voor creatieve ondernemers; een creatief paradijsje in het drukke Amsterdam! Zwart Werk bedacht en ontwierp een nieuwe huisstijl voor De Kempeanerstudio; logo, website, briefpapier, de hele mikmak. Met een speelse knipoog naar zowel het gebouw als de creatieven die er werken! Meer weten over De Kempenaerstudio? Bekijk de website!
Read More ›

Watch Me

0
232
0
REINDIER schreef het nummer WATCH ME speciaal voor de theatervoorstelling IK van Theatergezelschap BonteHond. De voorstelling is helaas niet meer te zien, maar het nummer is gelukkig nog te horen! Zwart Werk bedacht en maakte de videoclip voor het nummer; kleurrijk, gek, en een klein beetje vies! In samenwerking met: BonteHond REINDIER Spel | Ayla Satijn, Dionisio Matias, Eva Zwart, Linda Zijl, Felix Schellekens, Lottie de Bruijn, Reinier van Harten
Read More ›

Bow Deeper

Het nummer Bow Deeper van de Nederlandse Pandae (zeg: Pan-dee) is een ode aan het leven, geschreven op een reis naar Thailand. Wat een mooi nummer! Buig dieper voor Pandae! Zwart Werk bedacht en animeerde de videoclip voor deze single. Een trip, een reis, om de wereld en weer terug. Sit back, enjoy! Bekijk hier de vorige videoclip die Zwart Werk voor Pandae maakte. En check out Pandae!
Read More ›